Henkilöesittely – Samuil Uzunov

Esittelyvuorossa kiinteistösihteeri Samuil Uzunov.

Moi!

Olen innokas nuori mies Aurinkolahdesta. Työkokemusta kiinteistösihteerin työstä minulla on ehtinyt jo kerääntyä yli vuoden.

Koen taloyhtiöalan kaipaavan nuorta näkemystä tekemiseen. Esimerkiksi digitalisoituminen, isännöntijärjestelmien hyväksikäyttäminen ja tiivis yhteydenpito ovat minulle luonnollisia asioita. Siksi Reilu Isännöinti tuntuukin erittäin mieluisalta työpaikalta. Olen keväällä valmistunut ylioppilas-merkonomiksi erinomaisin arvosanoin.

Tulevaisuudessa haluaisin kehittyä entistä enemmän ja olen sitä mieltä, että osaamista ei ikinä voi olla liikaa. Jatkokouluttautuminen ja kiinteistöalalla työskenteleminen ovat kiinnostuksen kohteitani. Reilussa minulla on onneksi hieno mahdollisuus kasvaa myös isompiin saappaisiin.

Ota yhteyttä Samuiliin:
samuil.uzunov@reiluisannointi.fi
+358 50 551 9455