Reilu yrityksenä


Reilu Isännöinti on syntynyt tarpeeseen saada toimialle uusia tuulia ja reilumpaa meininkiä. Lähtölaukaus yhtiön perustamiselle juontaa juurensa perustajaosakkaiden kyllästyttyä isännöintialan heikkoon palvelutasoon, olemattomaan asiakaspalveluun sekä vanhakantaisiin toimintatapoihin.

Reilu Isännöinti – alan uusi standardi

  1. Isännöimme aina suunnitelmallisesti ja ennakoiden
  2. Reilu isännöinti­tiimi takaa sen, että aina useampi isännöitsijä on perillä taloyhtiönne asioista
  3. Saat asiakas­taloyhtiömme osakkaana reilusti isännöitsijän­todistuksen ilmaiseksi kerran vuodessa
  4. Meillä pässi ei vartioi kaalimaata. Myös huolto ja tekninen isännöinti kilpailutetaan aina kolmansilla osapuolilla
  5. Koulutamme taloyhtiönne hallitusta ymmärtämään paremmin vastuitaan ja oikeuksiaan
  6. Käytämme tarkoin valittuja digitaalisia työkaluja
  7. Raportoimme säännöllisesti taloyhtiönne hallitukselle ja osakkaille
  8. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti

    Meille tärkeintä on tinkimätön ja järjestelmällinen huolenpito taloyhtiönne kiinteistöstä sekä asumis­mukavuudesta.

Asiakas­lähtöinen

Reilu Isännöinnin keskeisenä ohjenuorana on varmistaa asiakkaidemme, sekä työyhteisömme hyvinvointi. Päästäksemme tavoitteisiimme, suunnittelimme toimintatavat ja työmallit, jotka takaavat, että isännöintiä toteutetaan suunnitelmallisesti, määrätietoisesti ja läpinäkyvästi. Kaikkien taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden parhaaksi.

Reilu Startti ™

Reilu Startti™ on tehokas ja monipuolinen yhteistyön aloitus taloyhtiön kanssa, jossa isännöintitiimi ajetaan sisään taloyhtiön toimintaan yhdessä taloyhtiön hallituksen ja osakkaiden kanssa.

Reilu Starttiin sisältyy siirretyn aineiston läpikäynti ja käytettävyys (digitointi tarvittaessa), hallituksen peruskoulutus sekä Reilu Kuntoarvio, joiden pohjalta taloyhtiön nykytila kartoitetaan, kehitetään ja saatetaan suunnitelmalliseksi toiminnaksi strategian, viestintäsuunnitelman ja PTS-ohjelman myötä.

Reilu Hoito ™

Reilu Isännöintitiimi™ huolehtii nimetyn vastuu-isännöitsijän johdolla taloyhtiönne päivittäisistä toimenpiteistä Reilu Startissa määritellyn strategian ja yhtiökokouksessa hyväksytyn PTS-ohjelman mukaisesti. Isännöintitiimimme raportoi ja viestii taloyhtiönne hallitukselle ja osakkaille säännöllisesti taloyhtiön tilasta, tehdyistä toimenpiteistä sekä muista taloyhtiöön liittyvistä käytännön asioista.

Yhteistyökumppaneidemme verkosto on sekä isännöitsijöidemme että asiakasyhtiöidemme palveluksessa kattaen mm. teknisen isännöinnin palvelut ja normaalin kiinteistöhuollon ulkopuoliset (pien)korjaukset.

Reilu Isännöintitiimi ™

Reilu Isännöintitiimi™ koostuu yhdestä nimetystä vastuu-isännöitsijästä sekä kahdesta varaisännöitsijästä. Näin takaamme sen, että taloyhtiönne ei ole riippuvainen vain yhden isännöitsijämme taidoista ja osaamisesta, vaan Reilu isännöintitiimissämme on aina useampi isännöitsijä, joka tuntee taloyhtiönne.

Reilu Akatemia ™

Hyvin hoidettu taloyhtiö vaatii toimiakseen myös tiedostavan ja osaavan hallituksen. Reilu Akatemia™ kouluttaa ja tukee taloyhtiönne päättäjiä ja osakkaita. Reilu Akatemia™ pitää huolen siitä, että taloyhtiönne hallitus ja osakkaat ovat selvillä ja tietoisia kaikkien osapuolien velvollisuuksista ja oikeuksista sekä osaavat lähtökohtaisesti lukea mm. tilinpäätöstietoja ja ymmärtävät paremmin taloyhtiön nykytilan.


Reilusti digitaalinen

Meille digitaalisuus on muutakin kuin sähköpostikommunikaatio ja talosivut. Meille digitaalisuus on automatisoituja työprosesseja, sekä helposti seurattavaa ja todennettavaa viestintää siihen suunnitelluissa kanavissa.

Digitaalisuus ei ole itseisarvo. Digitaalisuus on tehostamista, vaivattomuutta, helpompaa jakamista, töiden ja prosessien automatisointia. Ja ennen kaikkea helpompaa arkea kaikille.

Reilu Isännöinti käyttää alan parhaimmiksi todettuja digitaalisia työkaluja. Kehitämme myös omaa isännöitsijän ja taloyhtiöiden viestintään ja kommunikaatioon suunniteltua digitaalista työkalua.

Tässä pähkinän kuoressa miksi Reilu kannattaa valita taloyhtiön isännöintitoimistoksi.

Meidän mielestämme isännöintiä voi tehdä paremmin ja reilummin. Juuri niin hyvin kuin teidänkin taloyhtiönne asukkaat, osakkaat ja hallitus ansaitsevat.

Reilu Isännöinti. Aina taloyhtiön puolella.

Antti Lyly
Toimitusjohtaja Reilu Isännöinti