Isännöinnin reilu uusi vuosi

Tiedäthän sen tunteen, kun jokin on tunkkainen ja kaipaa perusteellista pölyttämistä? Tai, kun jokin vanha ja rikkinäinen vaatii korjausta ja uudistamista? Kun lähdimme kehittämään Reilu Isännöintiä, meille koko isännöintitoimiala tuntui juuri tällaiselta – tunkkaiselta, pölyttyneeltä ja vanhanaikaiselta.

Viime vuonna pääsimme tarttumaan tuumasta toimeen ja pitkään tekemämme pohjatyön jälkeen avasimme syksyllä ensimmäisen toimipisteemme Vuosaaressa. Olemme saaneet Itä-Helsingissä lämpimän vastaanoton ja kiinnostus Reilu Isännöintiä kohtaan on ylittänyt odotuksemme. Kiitos tästä kuuluu kaikille itä-helsinkiläisille, niin taloyhtiöille kuin asukkaillekin. On mahtava huomata, että meidän asiakaspalvelumallimme sekä suunnitelmallinen ja aktiivinen isännöintitapamme ovat saaneet niin paljon positiivista vastakaikua.

Uusi vuosi tulee tuomaan paljon uutta myös Reilu Isännöinnille. Kaikki suomalaiset kaipaavat ja ansaitsevat parempaa isännöintiä, siksi Reilu Isännöinti tulee kasvamaan vuoden 2022 aikana uusille maantieteellisille alueille. Samalla kehitämme jatkuvasti palvelukonseptia ja toimintatapojamme. Meillä ei ole aikomustakaan antaa pölyn laskeutua ja tunkkaisuuden hiipiä nurkkiin. Aina on parannettavaa ja kehitettävää, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Ensimmäinen kokonainen liiketoimintavuotemme on siis vasta käynnistynyt, emmekä malta odottaa mitä kaikkea se tuo tullessaan. Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksestanne ja kiitos koko Reilu-tiimille intohimostanne ja panoksestanne. Yhdessä me teemme juuri alkaneesta vuodesta reilumman, raikkaamman ja paremman isännöinnin vuoden.

Toivotankin siis kaikille reilumpaa, alkanutta uutta vuotta 2022!