Henkilöesittely – Jyrki Toivanen

Aloitamme henkilöesittelyidemme sarjan uusimmasta isännöitsijästämme Jyrki Toivasesta (IAT).

Hei!

Olen kahden ihanan tytön isä Vantaan Tammistosta ja aloitin juuri työni Reilu Isännöinnissä.

Uutena isännöitsijänä minulla on tuoretta näkemystä tähän tehtävään ja hyvin laaja-alainen työkokemus eri aloilta. Olen toiminut Kodinkonekauppiaana, yrittäjänä ja toimitusjohtajana usean vuoden ajan ja minulla on suuri halu ja innostus kehittyä erinomaiseksi isännöitsijäksi. Uskon että monipuolinen työkokemukseni antaa minulle hyvän pohjan toimia tässä tehtävässä. Entiset tehtäväni ovat opettaneet minulle, että hyvä talous on kaiken a ja o. Myös hyvä asiakaspalvelu on ollut tärkeä osa työtäni.

Vapaa-ajallani olen innokas golffari ja viiniharrastaja. Yllä oleva kuva on muuten otettu Valpolicellan alueella sijaitsevalta viinitilalta. Pääsin maiselemaan laadukkaita Amarone viinejä viime kesänä.

Ota yhteyttä Jyrkiin:
050 347 1855
jyrki.toivanen@reiluisannointi.fi